Takk for dette året!

April 2011 – Alltid mat i munnen.

«Noen ganger når jeg lukker øynene, ser jeg meg selv et helt annet sted enn der jeg er. Så lukker jeg dem opp igjen og er akkurat der jeg var.
Det er ikke alle dager jeg er like glad for det…»

Jeg startet året tungt, for jeg likte verken meg selv eller situasjonen jeg befant meg i. Det måtte forandringer til og hele dette året har vært en prosess for å komme meg dit jeg er nå. Det har gått veldig mye opp og ned,  og jeg har møtt mye motgang. Men jeg har gått seirende ut av det til slutt. Jeg har knyttet gode vennskapsbånd, jeg har fått drømmejobben, jeg har aldri vært mer klar over hvem jeg er og hva jeg står for og ikke minst har jeg aldri vist en så stor styrke og evne til å sette fokus mot mine mål! Jeg er faktisk stolt av meg selv, og det med stor grunn.

Jeg fant min første kostholdsplan fra 22. mai, og den har i all hovedsak inspirert  hvordan jeg har spist det siste halve året. Jeg fant mitt første treningsprogram som ble satt opp av veilederen på Treningshuset, som jeg i all hovedsak bare brukte som basis en stund, før jeg fant ut at en splitt var mye mer gjennomførbart for meg. Jeg må rett og slett ha litt variasjon for å gidde å dra rumpa mi på gymmen 3 ganger i uka. Jeg er 175 cm høy og var på mitt tyngste i fjor vinter med 84 slitsomme kg. Denne uken ramlet jeg ned på knappe 67 og har aldri vært i bedre fysisk form enn jeg er i dag.

Jeg ser tilbake på vektene jeg løftet helt til å begynne med og først nå går det opp for meg hvor langt jeg faktisk har kommet på et halvt år. Selv med all min vimsing, dårlige unnskyldninger og generell motgang i livet. La meg vise dere.

Knebøy
Jeg gikk fra 30kg til å klare 60kg før kneskaden i høst. I dag klarte jeg 60kg på det siste settet igjen, endelig.

Markløft
Oi, bare 25kg var starten på denne øvelsen. Sist økt gikk jeg opp til 57,5kg.

Strak mark
Jeg begynte på 20kg og ligger nå på 55.

Skulderpress
Startvekten var på 4 kg, nå growler jeg meg gjennom med 10kg.

Bicepscurls
Ikke den største økningen i vekt, men jeg gikk fra å ta 6kg 3×5 til å nå nylig ha bikket opp på 7,5kg 5×10. Ja, per arm!

Hantelpress
Denne begynte jeg med ganske seint, rett og slett fordi jeg hatet den. Men det er ingen grunn til å droppe en ganske basic øvelse spør du meg. Så jeg har gått fra 5kg til 10kg på de tre siste månedene.

Militærpress
Jeg begynte med 8kg-stang, og har nesten doblet det til 15kg.

Det har gått vanvittig bra fremover i forhold til hvilken gjennomsnittlige innsats jeg faktisk har gitt. Det har vært mye bølgedaler frem til de tre siste månedene, og da brukte jeg ihvertfall to uker på å virkelig kjøre inn oppvarming, teknikk og å klare den belastningen jeg allerede hadde uten å øke særlig pga jeg var sliten etter å ha satt i gang med ny jobb og nye rutiner. De største fremstegene kom helt til å begynne med og igjen nå disse siste 12 ukene.

Jeg er et stort steg nærmere den jeg vil være ved dette årsskiftet enn jeg var i fjor, og jeg vet hva jeg vil klare i løpet av det neste året. Jeg vil være luksusutgaven av meg selv, mitt livs beste meg.

Tenk deg godt om og vær ærlig med deg selv: Hvor vil du være et år fra nå, og hvilken innsats er du virkelig villig til å legge i målene dine?

About these ads

2 kommentarer om “Takk for dette året!

  1. Tilbaketråkk: Noen veier er vel verdt å gå « Maur i buksa

Gjør meg glad og legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s