Mauribuksa.com – Et lite sceneskifte

Jeg har i det siste følt litt på at «fitnesslilo» som bloggtittel blir noe misvisende siden jeg ikke har et snev av planer om å stille i bodyfitness og ei heller noen gang har hatt det. Derfor har jeg skiftet domene til noe absolutt mer passende. De som kjenner meg vet at jeg har kjempestore problemer med å sitte rolig, at jeg rett og slett har konstant maur i buksa.

Men at livsstilen min er absolutt fitnessinspirert, det er det vel ingen tvil om. Og det er nettopp denne livsstilen og tanker rundt dette jeg kommer til å fortsette å blogge om. Trening og matporno med noen filosofiske innslag, akkurat som før.

Vi tytes!

About these ads

2 kommentarer om “Mauribuksa.com – Et lite sceneskifte

 1. I approve of this! Alt det stillemaset er jo nok til å bli treningslei, så jeg skjønner godt om du vil skifte navn:) Altså, stille i bodyfitness har jo blitt det nye svart; alle på internett skal gjøre det nå om dagen.
  Den nye bloggtittelen kler deg forresten minst like godt;) Åh, kjenner jeg gleder meg til å få deg på besøk:) Flyttelasset mitt kommer til å pakke seg selv og løpe ned til Bergen når vi truer det med våre forente guns:p

  • Det har du helt rett i. Noen ganger lurer jeg på hvor mange det egentlig er plass til i det miljøet, det må jo begynne å bli ganske mange (aspirerende) utøvere nå.
   Jeg vurderte «maur i rumpa» som vi sier i Østfold, men for å slippe unna diverse fetisj-fantaster tok jeg heller barnehagevarianten ;)
   Å komme på besøk blir minst like fint som å få besøk. Dessuten får jeg tilfredsstilt min indre flyttsame ved å hjelpe deg (sånn siden jeg ikke kan bytte bo selv på evigheter). Gleder meg! :D

Gjør meg glad og legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s