R.I.P to the girl you used to see

I wonder if you’ll be able to handle me.

Ekte hverdagsluksus er å legge på nytt sengetøy, ta en dusj og krabbe opp i en veldig innbydende seng. I dag våknet jeg usedvanlig uthvilt, strakk armene opp fra sengen og trakk til side gardinene for å slippe inn litt dagslys. En times tid lå jeg i sengen og leste boken min før jeg trippet ut av sengen, inn i klærne og ut av døren for å finne dagens morgenkaffe på Stockfleths Gamlebyen. Bak disken sto Rasmus med et smil og serverte meg min lille kopp med sort gull. En times tid i vinduskarmen med kaffe, bok og scones.

Lottie møtte meg og vi ble sittende og skravle i en park med hver vår kaffe, før sulten tok oss og vi dro hjem til meg for å grille på den fantastiske gassgrillen min. God mat og gode samtaler før en god treningsøkt. Ganske tilfeldige, men allikevel selvskapte øyeblikk for å glede en selv. Det er det som er ekte hverdagslykke.

I dag har det vært mye trasking opp og ned fra Ekeberg og i Gamlebyen. Først en liten omvei rundt skrenten og videre innover Gamlebyen for å finne morgenkaffe på Stockfleths.

Så denne ruta to ganger som består av helvetesbakken opp til Ekeberg. Først en gang opp fra parken ved Politihuset, så ned til Oslohospital for å trikke til trening og til slutt en gang opp og ned for å kjøpe epler og riktig cottage cheese (4A/6A) på Bunnpris nå i kveld etter trening. Kan sikkert legge på 2km til på Endomondo-loggen, som ikke ble med pga app-stopp.

I tillegg  var det jo det som skulle være en ren discoøkt, som endte med å bli en «Å-jammen-jeg-vil-gjøre-alt-på-samme-dag-økt». Det begynte pent med bryst som planlagt, men etter det gikk jeg bananas.

Benkpress
20kgx10
30kgx10
35kgx5
35kgx5
30kgx10

Skråbenk
15kgx8
15kgx7
15kgx8

Cableflyes
7,9kgx10
7,9kgx10
7,9kgx10

Pullovers
15kgx10
15kgx8

Sidehev
7,5kgx10
7,5kgx10
7,5kgx10

Militærpress + Upright rows
20kgx10 + 17,5kgx10
20kgx10 + 17,5kgx10
20kgx8 + 17,5kgx8

Curls
7,5kgx10
7,5kgx10
7,5kgx8

EZ-barcurls
EZ+5kgx10
EZ+5kgx10
EZ+5kgx10

Triceps pushdowns m/stang
23kgx10
23kgx10
23kgx10

i supersett med

Reverse triceps pushdowns m/stang
14kgx10
14kgx10
14kgx10

Og litt skulderrehab.

15 min på mølla ga meg 1,5km til med barfotskoerfaring.

Litt (mye) tøying

Og til slutt 5 min med human flag-trening før jeg ramlet hodestups inn i garderoben og vimset meg sakte, men sikkert hjemover minst like lykkelig som før trening.

 

Jeg må forresten også få påpeke at jeg har min første sommer med SHORTS siden jeg var pitte-pitteliten. Nå er nemlig beina mine OK+ for første gang som jeg kan huske og da er det faktisk greit å gå i shorts! Ja, selv om jeg ser ut som en molbo med de undertøysykkelbuksene mine under fordi jeg blir så varm mellom beina er det helt greit. Dunder thighs coming my way!

About these ads

3 kommentarer om “R.I.P to the girl you used to see

  1. Hej hej! Är det en gps knytta till kartan eller är det en sida du går in på via internett? Om det är en gps/pulsklocka så undrar jag vilket märke/program du har (är på jakt) :D /Emilie

Gjør meg glad og legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s