Hvem er jeg?

Fra dovendyr og sofaslask til treningsnarkoman og bodyfitnessatlet
Jeg våknet opp en dag i 2011 og innså at jeg var blitt en sløv sofagris. Jeg tok et kraftig nakketak på meg selv hvor jeg skiftet om til sunne matvaner og økte aktivitetsnivået drastisk.

Endringen har gitt gode resultater for meg og jeg har vel aldri hatt det bedre. Energisk, konsentrert og i mye bedre humør, jeg har funnet ut hva som fungerer for meg, mine verdier og måte å leve på. Den beste livsstilsendringen er den som fungerer, samme hva alle andre sier. Det er mange veier til målet, det første steget er å velge en og holde seg til den.

Siden jeg satt foten på gymmet har trening og fitness blitt livsstilen min, jeg klarer ikke lenger forestille meg et liv uten trening. Prosessen er for min del minst like spennende som resultatene og jeg elsker å se forandringer både på kroppen og på løftene. Gymmet er mitt andre hjem, mitt fristed, et sted jeg kan få pusterom mens jeg setter alt annet på pause for en liten stund.

Det er en helt fantastisk følelse å kunne inspirere andre til å gjøre gode valg. Jeg har et fokus på å holde sinnet like frisk som kroppen og at ting skal skje i mitt tempo, på mine betingelser og i henhold til mine verdier.

Jeg har ikke troen på at en løsning passer for alle og fitness er ikke riktig for enhver person. Helse er et mye større aspekt enn bare trening, så det er klart man må tilpasse aktivitetene etter sin egen trivsel. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet, man må bare finne noe som gir en motivasjon, glede og de resultatene man ønsker.

Mitt første råd til alle og en hver er å bli kjent med din egen kropp og ta godt vare på den. Dere skal faktisk være sammen livet ut.

Her på bloggen får du ta del i alt det gode livet har å by på, med en liten twist av Lilo. Og vil du gjøre meg glad må du gjerne legge igjen en kommentar eller bruke kontaktskjemaet.

Vi tytes!

Gjør meg glad og legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s